luni, 11 februarie 2008

7 motive pentru care nu-ţi trebuie vreun motiv să citeşti "Always in Meta"

picman

Povestea începea aşa: "În 1838, un bărbat a intrat în isorie stând să i se lustruiască pantofii.
Omul din stânga jos încerca doar să stea într-un loc în timp ce Louis Daguerre a fotografiat o stradă agitată din Paris. Pentru că filmul a fost expus pentru 10 minute, restul traficului s-a blurat dispărând - şi astfel anonimul a devenit prima persoană apărută vreodată într-o fotografie."
[Apoi, introdu aici o anecdotă a cărei morală este "nu e important să ai dreptate mereu, ci să gândeşti, să fi interesant şi să laşi ideile libere"]
Chestia e că poţi fi cunoscut fie pentru că n-ai făcut nimic, fie pentru că ai făcut ceva. Dar dacă (atenţie! "dacă") aş vrea să fiu cunoscut pentru ceva, aş vrea să fiu cunoscut pentru greşelile mele, pentru faptul că i-am provocat pe alţii să îşi dea seama că au dreptate. Nu spun că mereu mă înşel, vorba aia "Don't be so humble - you are not that great."
Astfel, cred că cel mai important lucru pe care l-aş avea de câştigat din acest blog ar fi feedback-ul. Fie că voi experimenta cu diverse chestii, diferite exerciţii de retorică, de writing skills sau de voinţă, sper că vă voi gâdila glanda critică. Şi aţi avea şi de ce să reactionaţi. Eu cred că sunt două categorii de scriituri: despre ce ştii sau despre ce vrei să ştii şi mai cred că poţi învăţa la fel de mult scriind pe cât de mult poţi învăţa citind. Scriind despre lucruri în care nu am vreo experienţa sau în care nu sunt o autoritate… oho… veţi avea de lucru.

Ah, motivele: E culeanu (are badge, gradient şi stripes). O arde cum trebuie. Are posturi tăriceanu. Nu e naspa. E mişto. "Am auzit că ăla de scrie e bun la pat" (- O fată drăguţă). Dă bine să-l citeşti.

9 comentarii:

mache spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
mache spunea...

primu comentariu din lume de cand s-a inventat pamantu si de cand umbla dumnezeu si cu sfantu petru pe pamant si s-a facut blogu asta am primu comentariu stop pe infinit.

sper ca ai invatat ceva de aici.

The Monk spunea...

KINKY BLOG

Anonim spunea...

ce e aia "writing skills?" :)

diana spunea...

stii ce-i lipseste blogului astuia ca sa fie ultra-culeanu? ceva care sa se reflecteze, man! long live the kitsch! ;;)

Anonim spunea...

hehehe...ubercul ca sa zic asa in termeni de ultim ceas (sa mor io ca am gasit in wiki ubersexual)...long live the blog

Anonim spunea...

gurile rele vbesc ca Daguerre i-ar fi platit pe cei doi sa stea nemiscati acolo ca sa iasa macar niste oameni in poza si sa demonstreze ca procedeul sau e viabil si pt fotografiat oameni. cine stie ...

Anonim spunea...

ha! might be.

Anonim spunea...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!